Wintererwt. Jonge scheuten in de sla en de roerbak

Wintererwt

In vak 13 en 15 staat wintererwt in de nieuwe lichtjes aangepaste mix. Had de erwt eerst in voorzaaivermiculietbinnen laten kiemen. Bij mij gaan ze daarin als een speer, beter als op keukenpapier.          

Eenmaal in de bak zetten ze er ook flink de pas in. Al vrij snel kon ik de eerste scheuten oogsten. 

Deze keer had ik ze samen met rucola fijngesneden en op het einde onder het gerechtje gedaan en klaar is Kees.

Wintererwt in bak 120x120cm

Rechterfotootje: links van mijn gegipste voet de radijs, klaar om te oogsten. Daarachter staat de rucola. Je ziet ook nog wat sla, spinazie, rechts van achter en citroen Thijm. Een favoriet.

Misschien als die voet nog even ter hoogte van de bak blijft, is het woensdag ‘my lucky day’ . Een loopgips lijkt me nu zo zalig en dan zwier ik als eerste de krukken op zolder. En ga ik nooit meer tokkelend op mijn Ipadje de trap af.

Love

berries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.