Postelein in de nieuwe Makkelijke Moestuinmix

Postelein

In vak 4 staat winterpostelein, 9 in een vak. Uitdunnen hoeft niet met deze plantjes. Alhoewel achter tegen het bos  zijn de blaadjes groot. Groter dan ik ooit heb gehad.

 

Postelein in bak 120x120cm van Berries in de app

Omdat ik niet hoefde uit te dunnen heb ik ook geen fotootje voor en na het uitdunnen. Hieronder eentje uit de oude doos. Postelein In januari en nog in de klassieke MM mix.

snijbiet, veldsla, postelein

Moestuindagboekje 17012018

Woensdag was ik vast van plan op klaarlichte dag iets uit de Chanel bak te nemen. De duisternis overvalt me. Het is al na 18.00 uur. Op zoek naar mijn gsm, grabbel ik nog een kom mee. Het is nat. Koud aan mijn vingers en zo zwart als de nacht.  Klungelend met het lampje en de gsm kies ik zo snel mogelijk het pad richting keuken. De kom is in

Read More »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.