een schuilplekje voor bij de begeleiding om je moestuintje te laten lukken

over workshopjes in de iglo en kleine zonnetje in de namiddag

Het wordt tijd dat de lente op zijn poten komt. Gistermiddag kwam er een warm straaltje over de haag binnen. Een hartverwarmertje. Een klein kacheltje voor de ziel.

Een tegenhanger voor alle papiermolens. Ik houd van levende ronde bomen. Niet van plat wit papier met lettertjes. Wel onvermijdbaar als je iets wilt. Sommige adviseurs sturen je een konijnenhol in.  Gelukkig staat er aan de voet soms een stevige wijze eik. En het kaphout verdwijnt weer probeer ik mezelf gerust te stellen.

Ook in de tuin gaat er nog veel moeten bewegen. Vanachter in de hoek van de tuin komt een soort kasje. In de vorm van een iglo. Een leuk plekje om te gaan zitten ook met de workshops die ik wil gaan doen. En niet onbelangrijk. Droog, als we het droog willen. Iets om op te verheugen. Yesss….

Love

Berries

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.