David Arroyo tekent op de Ipad voor Berries blog. Vier enthousiaste kinderen rond een moestuinbak

David

Twee handen op één tekentablet dacht ik.  Nick en David.  Nick kwam deze week terug van
Zaragoza en bleef Yumbel eten in de tuin.  Mijn gedachten gingen naar David, we zitten op hetzelfde
treintje van Starterslabo. “David heb je zin om mee aan tafel te schuiven?”

En David schuift tussen familie en het moestuingebabbel in. Uren later steekt er een Tuinschrift onder zijn arm. Ook voor niet-zaaiers, een cool boek.  In mijn mailbox zie ik de volgende dag een zalige tekening verschijnen met het berichtje “inspiratie”.  Ik app “misschien kun je de tekening wat toelichten, mag ik wat vragen stellen?  Voor een blogje?”   “Wanneer, nu?”

“Je hebt voor mij hier iets getekend. Hoe werk je?”
“Op een tablet.  De Ipad pro en met software “Procreate.  De eerste opzet staat hieronder.”

Waar vond je je inspiratie?
“Onderweg naar huis dacht ik dat het een feest is.  Je ziet met vrienden en familie het voedsel in een bak groeien en je eet het.  Ik wou die vreugde en het gevoel van voldoening in mijn tekening verwerken”.

Hoelang teken je hieraan?   “Iets meer als twee uur”.  Je bouwt op.  Dit is een tweede fase”.

vervolg van een tekening voor Berries Blog door David Arroyo

“Deze tekening kost een 120 euro.  Hoe bereken je je prijs?”
“Ik kan er meer detail inbrengen. Dan teken ik wat langer en kom je op een 180 euro.”

“Ik weet dat sommige striptekenaars voor kranten ook in opdracht tekenen. Doe jij dat ook of
werk je alleen voor de filmindustrie ?”.  “Een opdracht is altijd welkom:-)”.

derde fase van een tekening voor Berries Blog door David Arroyo

Misschien een leuke side step op een traditionele fotoshoot. Denk dat het wel mijn “cup of tea” zou zijn:-) 

Love
Berries

home afbeelding David Arroyo voor Berries blog 04072017
e-mail: hello@artofdavidarroyo.com

5 comments:

Wat een leuke reeks tekeningen heb je daar Heidi. 😉 Haha… Ik kijk er naar uit om ooit met je getalenteerde zoon Nick te werken. Die jongeman kan er zeker ook wat van! Ben er 100% zeker van dat onze wegen elkaar nog gaan kruizen. Kijk al uit naar de volgende ontmoeting. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.