Je ziet een afbeelding van een fotografe met een camera, aan het werk in haar studio

Een nieuw begin

Het duurde even voor ik me realiseerde dat er dingen moesten veranderen.

Je zou je ogen tegen licht moeten beschermen hoorde ik de oogspecialiste zeggen. En ik dacht hoe je kunt fotograferen in donker licht. Ik dacht aan Karel die mijn pezen soms tot 3 x per week met liefde en vakkennis weer rechtbreide. Mijn gedachten gingen naar de pc en Photoshop, die kon ik missen als kiespijn. Nee, geen kiespijn, wel hoofdpijn en een stijve nek. Drie redenen en drie keer is scheepsrecht.

Dus wilde ik het wel over een andere boeg gooien, maar welke. Een b&b was een logische keuze met de kinderen praktisch het huis uit. Een trap naar het plat dak voor een aparte ingang en klaar is Kees. Ik vroeg aan Ien interieur om een schetsje te maken voor een paar kleine aanpassingen en was blij met haar ideeën. De vergunning voor de trap kwam binnen. En er kwam nog iets binnen…

“Mamsie, ik zou toch niet in San Francisco willen blijven. Mag ik terug thuis komen”? En mamsie haar hart klopte vol moederliefde en er volgde een volmondig YESSSS.

Er volgde nog geklop, maar dan van de bomen aan het aangrenzende bos. Ik zag het halve bos verdwijnen en de uitzicht van het plat dak in rook opgaan of in ieder geval plat gaan. Ik zag ineens dat we best wel wat buren hebben. Er was ook sprake van een gebuur die aan een b&b dacht.

Voordat ik het over deze boeg ging gooien wilde ik eerst even de kat uit de boom kijken. Of  voorlopig misschien een andere boeg?

Love,

Berries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.